Konstruktiv politisk formidling

Konstruktiv politisk formidling

Kommunikér dine budskaber med klarhed, autenticitet og gennemslagskraft
Center For Kommunal Formidling

Center For Kommunal Formidling

Vil du lære at kommunikere dine budskaber og idéer på en måde, så de bliver hørt, husket og handlet på hos dine kolleger i Byrådet? Vil du kunne formidle dine tanker og visioner fra ”scenen” med større overskud og mere gennemslagskraft – så I når frem til beslutninger hurtigere? Vil du levere dine budskaber mere struktureret, klart og præcist? Så er dette forløb i Konstruktiv Politisk formidling måske det rette for dig og Byrådet.

Dette forløb er udviklet i samarbejde mellem tidligere kommunaldirektør Allan Vendelbo og ekspert i formidling og Public Speaking Thomas Rex Frederiksen. Formålet er at klæde jer på, så I står stærkere stillet som formidlere i jeres rolle som politiker og medlem af byråd. Så idé bliver bedre i stand til at skabe grundlaget for den konstruktive politiske dialog. Så I hurtigere og mere effektivt kan skabe grundlag for beslutninger. I får med andre ord et godt udbytte både som Byråd og som individer.

Dit udbytte – efter forløbet:

Forløbet er designet som et blended learning forløb, som betyder, at uddannelsen kombinerer træning i kursuslokaler med onlinetræning, selvstudie og Q&A sessions imellem de 4 kursusdage.

Vi lærer forskelligt, vi har forskellige styrker og motiveres forskelligt og ved at kombinere forskellige læringselementer og strategier, sikrer vi, at alle lærer bedst og; at vi får alle med i mål.
Uddannelsen kombinerer teori med praksis. På den ene side bliver I trænet i en lang række af de vigtigste formidlingsmæssige og retoriske værktøjer og successtrategier – men redskaberne oversættes også til jeres virkelighed. Til jeres politiske virke i byrådet via konkrete cases og praktiske successtrategier fra den politiske scene. Målet er at gøre teorien direkte brugbar og motivere jer til at bruge jeres nye viden og redskaber med det samme.

Format – uddannelsen indeholder følgende elementer:

4 workshops af 3,5 timer

4 online sessions af 1 time med indbygget Q&A session

200 siders kompendium i Own The Stage redskaber

25 timers supplerende videotræning

Varighed: 8 uger​

PRIS:

kr. 49.997

for op til 21 deltagere

Undervisere

Allan Vendelbo

Tidligere kommunaldirektør

Allan er oprindeligt uddannet humangeograf og undervist i gymnasieskolen inden han blev Stenløse kommunes første kommuneplanlægger. Herefter arbejdede han næsten 10 år i Kommunernes Landsforening inden han kom tilbage til Stenløse, som kommunaldirektør. Herfra gik vejen til Høje-Taastrup, Ballerup og Greve kommuner, hvor han også var kommunaldirektør. Han har undervist på Kattegat-kurserne i en årrække og skrevet bøger og artikler om politisk ledelse. Allan arbejder i dag som freelance seniorkonsulent for både offentlige og private virksomheder.

Allan Vendelbo

Thomas Rex Frederiksen

Speaker, Business mentor, Executive Coach og Speaker Trainer
Thomas har stiftet og drevet kursusvirksomheder i 25 år. It-kursusvirksomheden Microworld, Teenage camp konceptet True North, Speakers Club og Elevate der tilsammen var Nordens største foredragsklub for ledere og iværksættere. Thomas har siden 2017 drevet Academy For Public Speaking, hvor han træner ledere, eksperter, politikere og foredragsholdere i formidling fra scenen. Derudover fungere Thomas selv som foredragsholder, underviser og konferencier.